Питання до тесту:

Громадянин Н. підстеріг у під’їзді будинку працівника поліції, який у форменому одязі повертався з чергування. Н. заподіяв йому тяжке тілесне ушкодження. Під час досудового розслідування Н. пояснив, що хотів провчити останнього й помститися за тривалі інтимні стосунки з дружиною Н. Як слід кваліфікувати дії Н.?

Варіанти відповідей на тест:
  • Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (ч. 3 ст. 345 КК України)

  • Умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України)

  • Посягання на життя працівника правоохоронного органу (ст. 348 КК України)

  • Умисне тяжке тілесне ушкодження, заподіяне у стані сильного душевного хвилювання (ст. 1238 КЕ України)





Інші тести по цій темі:



Громадянин Н. підстеріг у під’їзді будинку працівника поліції, який у форменому одязі повертався з чергування. Н. заподіяв йому тяжке тілесне ушкодження. Під час досудового розслідування Н. пояснив,...Що повинен зробити прокурор після того, як ним були внесені відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань?Згідно з Правилами дорожнього руху регулювальником вважається...С., порушивши порядок проїзду на пішохідному переході, здійснив наїзд на П., спричинивши йому тілесне ушкодження, небезпечне для життя у момент заподіяння. Після зіткнення з автомобілем П. залишився...Як слід кваліфікувати зґвалтування, поєднане з умисним заподіянням потерпілій особі тілесного ушкодження, визнаного тяжким лише за ознакою небезпечності для життя в момент заподіяння?