Питання до тесту:

Як слід кваліфікувати зґвалтування, поєднане з умисним заподіянням потерпілій особі тілесного ушкодження, визнаного тяжким лише за ознакою небезпечності для життя в момент заподіяння?

Варіанти відповідей на тест:
  • за сукупністю злочинів: як зґвалтування (ч. 1 ст. 152 КК України) та умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України)

  • як зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 152 КК України)

  • за сукупністю злочинів: як зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 121 КК України), та умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України)

  • за сукупністю злочинів: як зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 152 КК України) та замах на умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 15 - ч. 1 ст. 121 КК України)





Інші тести по цій темі:



Як слід кваліфікувати зґвалтування, поєднане з умисним заподіянням потерпілій особі тілесного ушкодження, визнаного тяжким лише за ознакою небезпечності для життя в момент заподіяння?Як мають кваліфікуватися дії винного, який, подолавши опір потерпілої, зґвалтував її, а через декілька хвилин ще раз здійснив статевий акт, під час якого потерпіла була непритомною внаслідок удару по...Громадянин Н. підстеріг у під’їзді будинку працівника поліції, який у форменому одязі повертався з чергування. Н. заподіяв йому тяжке тілесне ушкодження. Під час досудового розслідування Н. пояснив,...У відділення щелепно-лицевої хірургії госпіталізовано хворого з вогнепальним пораненням голови, яке відбулось внаслідок вистрілу з рушниці на полюванні. Після з’ясування анамнезу, огляду хворого та...С., порушивши порядок проїзду на пішохідному переході, здійснив наїзд на П., спричинивши йому тілесне ушкодження, небезпечне для життя у момент заподіяння. Після зіткнення з автомобілем П. залишився...