Питання до тесту:

Прочитайте текст і виконайте подане після нього завдання, що має по чотири варіанти відповідей, із яких лише одна правильна. Оберіть правильну відповідь.

(І) Ніколи і жодному народу незалежність не давалась просто так. (2) Незалежність, як свобода, має свою ціну.(3) Але тільки раб, якого позбавили щоденної юшки, жалкуватиме за нею, забуваючи, що вона теж має ціну — ланцюг. (4) Зрозуміло, що далеко не всі країни вітають появу на карті світу незалежної України. (5) Не так просто вписатися в коло геополітичних інтересів, де всі місця давно зайняті і ніхто не бажає «посунутись». (6)Формування національної гідності і патріотизму немислиме без тривалого життя у власній державі (О. Тризна).

Укажіть, до якого стилю мовлення належить текст

Варіанти відповідей на тест:
  • наукового

  • публіцистичного

  • художнього

  • офіційно-ділового





Інші тести по цій темі:



Прочитайте текст і виконайте подане після нього завдання, що має по чотири варіанти відповідей, із яких лише одна правильна. Оберіть правильну відповідь. (І) Ніколи і жодному народу незалежність не...Прочитайте текст і виконайте подане після нього завдання, що має по чотири варіанти відповідей, із яких лише одна правильна. Оберіть правильну відповідь.(І) Ніколи і жодному народу незалежність не...Прочитайте текст і виконайте подане після нього завдання, що має по чотири варіанти відповідей, із яких лише одна правильна. Оберіть правильну відповідь. (І) Ніколи і жодному народу незалежність не...Прочитайте тексти (цифри в дужках позначають номери абзаців) і виконайте завданняТекст А Місто, у якому хотілося б жити (1) Енріке Пеньялоса, володар найвищої нагороди Венеційського...Прочитайте текст і виконайте подані після нього завдання, що має по чотири варіанти відповідей, із яких лише одна правильна. (1) Рідна мова — найбільша духовна коштовність, у якій народ звеличує...