Питання до тесту:

Особу було затримано. Слідчим за погодженням з прокурором складено та вручено їй повідомлення про підозру через 24 години з моменту затримання. Оцініть дії слідчого та прокурора.

Варіанти відповідей на тест:
  • Дії є законними у будь-якому випадку

  • Дії є незаконними у будь-якому випадку

  • Дії є законними лише у випадку, якщо особу затримали на підставі ухвали слідчого судді

  • Дії є незаконними, крім випадку, якщо неможливо було скласти та вручити повідомлення про підозру негайно після затримання





Інші тести по цій темі:



Особу було затримано. Слідчим за погодженням з прокурором складено та вручено їй повідомлення про підозру через 24 години з моменту затримання. Оцініть дії слідчого та прокурора.Під час досудового розслідування слідчий дійшов висновку, що у нього достатньо доказів для того, щоб повідомити особі про підозру. Коли саме слідчий повинен здійснити таке повідомлення?Прокурор, який здійснював процесуальне керівництво розслідуванням виявив недоліки в роботі слідчого та вирішив замінити його. У якому порядку може бути реалізовано таке рішення прокурора?Якщо у разі нагальної необхідності запобігти злочинові уповноважені на те законом органи застосували до особи тримання під вартою як тимчасовий запобіжний захід, то його обґрунтованість має бути...Слідчий Служби безпеки України провів досудове розслідування за фактом вчинення крадіжки у великому розмірі. Оцініть дії слідчого.