Питання до тесту:

Прокурор, який здійснював процесуальне керівництво розслідуванням виявив недоліки в роботі слідчого та вирішив замінити його. У якому порядку може бути реалізовано таке рішення прокурора?

Варіанти відповідей на тест:
  • Звернутися з відповідним клопотанням до керівника прокуратури про відсторонення слідчого та призначення іншого

  • За погодженням з керівником органу прокуратури звернутися з клопотанням до слідчого судді про відсторонення слідчого та призначення іншого

  • Ініціювати питання перед керівником органу досудового розслідування про відсторонення слідчого та призначення іншого

  • Самостійно відсторонити слідчого від розслідування та призначити іншого





Інші тести по цій темі:



Прокурор, який здійснював процесуальне керівництво розслідуванням виявив недоліки в роботі слідчого та вирішив замінити його. У якому порядку може бути реалізовано таке рішення прокурора?Прокурор подав до слідчого судді клопотання про зміну обраного до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді застави на інший запобіжний захід – тримання під вартою. Прокурор обґрунтував своє...Юридична особа в Україні в законний спосіб придбала майно у фізичної особи. Після довготривалого володіння та користування цим майном виявились помилки та недоліки у його державній реєстрації,...Яке рішення повинен винести суд у випадку неприбуття у судове засідання прокурора без поважної причини?Слідчий Служби безпеки України провів досудове розслідування за фактом вчинення крадіжки у великому розмірі. Оцініть дії слідчого.