Питання до тесту:

П., погрожуючи звільненням, змушував О. вступити з ним у статевий зв’язок природним способом, однак О. не погодилась і звільнилась за власним бажанням. Як кваліфікувати дії П.?

Варіанти відповідей на тест:
  • Примушування особи без її добровільної згоди до здійснення акту сексуального характеру з особою, від якої потерпіла особа службово залежна (ч. 2 ст. 154 КК України)

  • Незакінчений замах на вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних з вагінальним проникненням у тіло іншої особи з використанням геніталій без добровільної згоди потерпілої особи (ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 КК України)

  • Закінчений замах на примушування особи без її добровільної згоди до здійснення акту сексуального характеру з особою, від якої потерпіла особа службово залежна (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 154 КК України)

  • Незакінчений замах на примушування особи без її добровільної згоди до здійснення акту сексуального характеру з особою, від якої потерпіла особа службово залежна (ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 154 КК України)





Інші тести по цій темі:



П., погрожуючи звільненням, змушував О. вступити з ним у статевий зв’язок природним способом, однак О. не погодилась і звільнилась за власним бажанням. Як кваліфікувати дії П.?       У разі відсутності державного нотаріуса державної нотаріальної контори (відпустка, хвороба, відрядження тощо) та покладення обов’язків по обслуговуванню населення на...       Не є спільною сумісною власністю чоловіка та дружини:Щоб зґвалтувати А., Ф. запросив її до себе в кімнату гуртожитку нібито для перегляду фільму. У кімнаті Ф. був його приятель П. Ф. повалив А. на ліжко та почав знімати з неї одяг. Оскільки дівчина...Г. та К. за попередньою домовленістю, погрожуючи ножем, стали вимагати передачі цінних речей у Т. Однак цінностей у останнього не виявилося. оді Г. та К. побили потерпілого, заподіявши легке тілесне...