Питання до тесту:

       Не є спільною сумісною власністю чоловіка та дружини:

Варіанти відповідей на тест:
  • 1) Майно, набуте нею, ним до шлюбу; 2) Майно набуте нею, ним за час шлюбу; 3) Майно, набуте нею, ним за час шлюбу, але за кошти, які належали їй, йому особисто; 4) Житло, набуте нею, ним за час шлюбу внаслідок його приватизації відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного житлового фонду»; 5) Земельна ділянка, набута нею, ним за час шлюбу внаслідок приватизації земельної ділянки, що перебувала у її, його використанні, або одержана у наслідок приватизації зем. ділянок державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, або одержана із земель державної і комунальної власності в межах норм безоплатної приватизації, визначених Земельним кодексом України;

  • - речі індивідуального користування, в тому числі коштовності,. - премії, винагороди, які вона, він одержали за особисті заслуги. - кошти, одержані як відшкодування за втрату (пошкодження) речі, яка їй, йому належала, а також як відшкодування завданої їй, йому моральної шкоди. - страхові суми, одержані нею, ним за обов’язковим особистим страхуванням, а також за добровільним особистим страхуванням, якщо страхові внески сплачувалися за рахунок коштів, що були особистою приватною власністю кожного з них. - Якщо придбання майна вкладені крім спільних коштів і кошти, що належали одному з подружжя, то частка у цьому майні, відповідно до розміру внеску, є його особистою приватною власністю.

  • 1) Майно, набуте нею, ним до шлюбу; 2) Майно набуте нею, ним за час шлюбу, але на підставі договору дарування або в порядку спадкування; 3) Майно, набуте нею, ним за час шлюбу, але за кошти, які належали їй, йому особисто; 4) Житло, набуте нею, ним за час шлюбу внаслідок його приватизації відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного житлового фонду»; 5) Земельна ділянка, набута нею, ним за час шлюбу внаслідок приватизації земельної ділянки, що перебувала у її, його використанні, або одержана у наслідок приватизації зем. ділянок державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, або одержана із земель державної і комунальної власності в межах норм безоплатної приватизації, визначених Земельним кодексом України; - речі індивідуального користування, в тому числі коштовності, навіть тоді, коли вони були придбані за рахунок спільних коштів подружжя. - премії, винагороди, які вона, він одержали за особисті заслуги. - кошти, одержані як відшкодування за втрату (пошкодження) речі, яка їй, йому належала, а також як відшкодування завданої їй, йому моральної шкоди. - страхові суми, одержані нею, ним за обов’язковим особистим страхуванням, а також за добровільним особистим страхуванням, якщо страхові внески сплачувалися за рахунок коштів, що були особистою приватною власністю кожного з них. - Якщо придбання майна вкладені крім спільних коштів і кошти, що належали одному з подружжя, то частка у цьому майні, відповідно до розміру внеску, є його особистою приватною власністю.