Питання до тесту:

Чи завжди на оперативному транспортному засобі, що виконує невідкладне службове завдання, поряд з увімкненими проблисковими маячками червоного або синього кольору необхідно вмикати спеціальний звуковий сигнал?

Варіанти відповідей на тест:
  • Спеціальний звуковий сигнал можна не вмикати за відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху.

  • Спеціальний звуковий сигнал необхідно вмикати завжди на дорогах з інтенсивним рухом.





Інші тести по цій темі:



Чи завжди на оперативному транспортному засобі, що виконує невідкладне службове завдання, поряд з увімкненими проблисковими маячками червоного або синього кольору необхідно вмикати спеціальний...Як позначають транспортні засоби, що рухаються в колоні, яку супроводжують оперативні транспортні засоби з увімкненими червоним, синім і червоним, зеленим або синім і зеленим проблисковими маячками...Як позначити транспортний засіб, що рухається до місця ремонту з технічними несправностями, рух із якими не заборонений Правилами дорожнього руху, якщо на транспортному засобі відсутня або несправна...Як позначити транспортний засіб, що буксирується, якщо у нього несправна або відсутня аварійна світлова сигналізація? Коли пішоходу дозволяється затримуватися і зупинятися на проїзній частині?