Питання до тесту:

Як позначити транспортний засіб, що буксирується, якщо у нього несправна або відсутня аварійна світлова сигналізація?

Варіанти відповідей на тест:
  • Установити ззаду на транспортному засобі щитки розміром 40х40 см з нанесеними по діагоналі червоними і білими смугами, що чергуються.

  • Встановити ззаду на транспортному засобі знак аварійної зупинки, а в умовах недостатньої видимості – миготливий червоний ліхтар.

  • Установити ззаду на транспортному засобі знак аварійної зупинки або миготливий червоний ліхтар.

  • Виконати вимогу, вказану у відповіді 1 або відповіді 2.

  • Відповіді 1, 2 і 3.





Інші тести по цій темі:



Які зовнішні світлові пристрої повинні бути обов'язково ввімкнені під час руху на транспортному засобі, що буксирується, у темний час доби і в умовах недостатньої видимості?Як позначити транспортний засіб, що буксирується, якщо у нього несправна або відсутня аварійна світлова сигналізація? Як позначити транспортний засіб, що рухається до місця ремонту з технічними несправностями, рух із якими не заборонений Правилами дорожнього руху, якщо на транспортному засобі відсутня або несправна...Як позначити транспортний засіб, що вимушено стоїть у місці з обмеженою оглядовістю дороги (менш ніж 100 м в одному напрямку), якщо на ньому відсутня або несправна аварійна світлова сигналізація?Які попереджувальні сигнали вмикаються на транспортних засобах під час буксирування у світлий час доби?