Питання до тесту:

Саме завдяки такому всеохопному підходу жодна українська дитина не відчуватиме себе вилученою із соціуму – і це головне завдання реалізації інклюзивної освітньої політики на державному рівні.

В Україні найчастіше відповідне навчання розуміють вузько, а саме як такий спосіб здобуття освіти, коли учні або студенти з особливими потребами перебувають у загальному освітньому просторі за місцем свого проживання, що є альтернативою інтернатній системі або домашньому чи індивідуальному навчанню.

ЮНЕСКО визначає інклюзивне навчання як «процес звернення і відповіді на різноманітні потреби учнів, щоб забезпечити їхню участь в освітньому процесі, культурних заходах і житті громади».

Іншими словами, утвердження в Україні принципів дійсно інклюзивної освіти передбачає створення однакових можливостей щодо всіх категорій дітей зокрема й для 18 546 школярів з особливими потребами (станом на 2018 рік).

5. Питання інклюзії, безсумнівно, варто розглядати ширше, а не лише як створення доступного освітнього простору для дітей з особливими потребами.

Число 18 546 з речення 4 правильно записано словами в рядку

Варіанти відповідей на тест:
  • вісімнадцятьох тисяч п’ятиста сорока шести

  • вісімнадцяти тисяч п’ятисот сорока шести

  • вісімнадцятьох тисяч п’ятьохсот сорока шістьох

  • вісімнадцяти тисяч п’ятиста сороках шістьох

  • вісімнадцяти тисяч п’ятистах сорока шістьох





Інші тести по цій темі:



Завдання 24–28 стосуються речень, що первісно, за іншого порядку їх, становили зв’язний текст. Прочитайте речення й виконайте завдання до них. Саме завдяки такому всеохопному підходу жодна українська...Саме завдяки такому всеохопному підходу жодна українська дитина не відчуватиме себе вилученою із соціуму – і це головне завдання реалізації інклюзивної освітньої політики на державному рівні.В...Саме завдяки такому всеохопному підходу жодна українська дитина не відчуватиме себе вилученою із соціуму – і це головне завдання реалізації інклюзивної освітньої політики на державному рівні.В...Як зміна обсягу реалізації продукції впливає на відхилення валового прибутку від реалізації звітного року від валового прибутку попереднього року, визначають, порівнюючи ... .       В який строк має бути проведена державна реєстрація обтяжень та іпотек речових прав на нерухоме майно з дня реєстрації відповідної заяви в Державному реєстрі речових прав...