Питання до тесту:

Проаналізуйте графік залежності приросту (мм на добу) проростків одного із сортів жоржини від віку (у добах) і твердження, які його інтерпретують. Які з них є правильними?


I. Швидкість росту проростків жоржини є нерівномірною. II. Найбільша інтенсивність росту спостерігається між 50 та 70 добою життя рослини. III. Довжина проростків постійно збільшується протягом терміну, відображеного на графіку.

Варіанти відповідей на тест:
  • правильне лише І

  • правильні лише І і II

  • правильні лише II і III

  • усі правильні





Інші тести по цій темі:



Проаналізуйте графік залежності приросту (мм на добу) проростків одного із сортів жоржини від віку (у добах) і твердження, які його інтерпретують. Які з них є правильними?I. Швидкість росту...Проаналізуйте рисунок, на якому представлено пропорції тіла людини залежно від віку, та твердження, що його інтерпретують. Які з них є правильними?І. Пропорції тіла людини з часом змінюються. ІІ.... Козацьке військо усі важливі питання вирішувало на радах. В залежності від чого ради називались військовими, генеральними, старшинськими, чорними:Події в новелі "Три зозулі з поклоном" розгортаються в такій послідовності:Проаналізуйте текст (цифри в дужках позначають номери абзаців) і виконайте завдання до нього.Текст А Відходи (1) Використання сміття як вторинної сировини в розвинених країнах уже давно стало нормою....