Питання до тесту:

Як слід кваліфікувати умисні тілесні ушкодження, в результаті яких мала місце втрата потерпілою особою репродуктивної здатності?

Варіанти відповідей на тест:
  • Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності (ч. 2 ст. 125 КК України)

  • Умисне легке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 125 КК України)

  • Умисне тяжке тілесне ушкодження (ст. 121 КК України)

  • Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження (ст. 122 КК України)





Інші тести по цій темі:



Як слід кваліфікувати умисні тілесні ушкодження, в результаті яких мала місце втрата потерпілою особою репродуктивної здатності?Як мають кваліфікуватися дії винного, який, подолавши опір потерпілої, зґвалтував її, а через декілька хвилин ще раз здійснив статевий акт, під час якого потерпіла була непритомною внаслідок удару по...Які наслідки укладення договору органом юридичної особи, якому установчими документами обмежені повноваження щодо представництва, за межами своїх повноважень?На дискотеці А., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, безпричинно чіплявся до громадян та грубо штовхнув одну з дівчат. Її приятель Б. зробив зауваження А. та вимагав вибачитись за свій...А. запропонував Б. зґвалтувати його сусідку, переконавши його в тому, що вона не буде звертатися до правоохоронних органів. Б. погодився на пропозицію. Проникнувши в кімнату дівчини, А. силоміць зняв...