Питання до тесту:

Свідок подав клопотання до слідчого про ознайомлення з матеріалами досудового розслідування. Якими повинні бути дії слідчого?

Варіанти відповідей на тест:
  • Слідчий повинен відмовити у задоволенні такого клопотання крім випадку, якщо свідок не зможе бути присутнім під час судового розгляду

  • Слідчий повинен задовольнити таке клопотання

  • Слідчий повинен відмовити у задоволенні такого клопотання

  • Слідчий повинен задовольнити таке клопотання лише з дозволу прокурора





Інші тести по цій темі:



Що повинен зробити прокурор після того, як ним були внесені відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань?Свідок подав клопотання до слідчого про ознайомлення з матеріалами досудового розслідування. Якими повинні бути дії слідчого?Прокурор подав до слідчого судді клопотання про зміну обраного до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді застави на інший запобіжний захід – тримання під вартою. Прокурор обґрунтував своє...Під час досудового розслідування до прокурора звернулася рідна тітка підозрюваного, яка надала свідоцтво про його смерть, проте заявила клопотання про продовження кримінального провадження з метою...       Якій вимозі має відповідати робоче місце (контора) приватного нотаріуса щодо захисту від несанкціонованого проникнення?