Питання до тесту:

Ш. знайшов посвідчення учасника бойових дій, яке було видано на ім’я іншої особи. Потім, перебуваючи за місцем свого проживання, вклеїв власну фотокартку в знайдене посвідчення, маючи умисел на його подальше використання з метою отримання матеріальної вигоди при користуванні пільгами, встановленими Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Указаний намір Ш. реалізував, пред’явивши чуже посвідчення з власним фото квитковому контролеру для безкоштовного проїзду в громадському транспорті. Кваліфікуйте дії Ш.

Варіанти відповідей на тест:
  • Привласнення офіційного документа (ч. 1 ст. 357 України)

  • Підроблення документів (ч. 1 ст. 358 КК України)

  • Підроблення документів (ч. 1 ст. 358 КК України) та використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358 КК України)

  • Підроблення документів (ч. 1 ст. 358 КК України) та самовільне присвоєння влади або звання службової особи (ч. 1 ст. 353 КК України)





Інші тести по цій темі:



Ш. знайшов посвідчення учасника бойових дій, яке було видано на ім’я іншої особи. Потім, перебуваючи за місцем свого проживання, вклеїв власну фотокартку в знайдене посвідчення, маючи умисел на його...Яке з зазначених положень щодо підсудність справи про визнання фізичної особи безвісно відсутньою або оголошення її померлою є вірним?       Який основний критерій застосовується в Податковому кодексі для визначення статусу резидента для фізичної особи?       У разі втрати або пошкодження реєстраційного посвідчення про реєстрацію приватної нотаріальної діяльності, а також у разі необхідності внесення до нього виправлень:       У разі допущення помилки у тексті нотаріально оформлюваного документа, який не потребує підпису особи, що звернулася за вчиненням нотаріальної дії (свідоцтва, виданого...