Питання до тесту:

Працівниками поліції на присадибній ділянці М. виявлено близько 200 рослин снотворного маку та вилучено подрібнену макову солому, маса якої в перерахунку на суху речовину становить 159,99 г. М. пояснила, що посіяла та вирощувала мак, а також виготовляла опій для власного споживання. Надайте правову оцінку діям М.

Варіанти відповідей на тест:
  • Незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинені особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст.310 КК України (ч. 2 ст. 309 КК України)

  • Незаконний посів та незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин (ч. 1 ст. 310 КК України), незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України)

  • Незаконний посів та незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин (ч. 1 ст. 310 КК України), незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинені особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 310 КК України (ч. 2 ст. 309 КК України)

  • Незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту наркотичних засобів, вчинені особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 310 КК України (ч. 2 ст. 307 КК України), незаконний посів та незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин (ч. 1 ст. 310 КК України)