Питання до тесту:

У невстановленої слідством особи наркоман С. придбав медичний шприц з однією дозою речовини, яку вважав героїном. Того ж дня його було зупинено співробітниками поліції та під час особистого огляду видав цей медичний шприц об’ємом 10 мл з рідиною об’ємом 0,2 мл. За висновком судової експертизи наркотичних засобів у вилученому шприці був фізіологічний розчин. Як кваліфікувати дії С.?

Варіанти відповідей на тест:
  • у діях С. складу злочину немає

  • Незаконне придбання і зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України)

  • Закінчений замах на незаконне придбання і зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 309 КК України)

  • Незаконне придбання і зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів із метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України)





Інші тести по цій темі:



У невстановленої слідством особи наркоман С. придбав медичний шприц з однією дозою речовини, яку вважав героїном. Того ж дня його було зупинено співробітниками поліції та під час особистого огляду...За проїзд автомобілем перехрестя на заборонний сигнал світлофора, зафіксований працюючими в автоматичному режимі засобами відеофіксації, уповноваженою особою поліції винесено постанову про накладення...Структуру територіальних органів поліції затверджує…Які наслідки укладення договору органом юридичної особи, якому установчими документами обмежені повноваження щодо представництва, за межами своїх повноважень?Які загальні строки притягнення до адміністративної відповідальності встановлені законодавством, якщо справи про адміністративні правопорушення підвідомчі суду (судді)?