Питання до тесту:

Вкажіть, як слід кваліфікувати умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю та способом, небезпечним для життя багатьох осіб, при перевищені меж необхідної оборони?

Варіанти відповідей на тест:
  • як сукупність злочинів: умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України), умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України)

  • як сукупність злочинів, а саме: як умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України), та умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони (ст. 118 КК України)

  • як один злочин, а саме: як умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони (ст. 118 КК України)

  • як сукупність злочинів: умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України), та умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони (ст. 118 КК України)





Інші тести по цій темі:



Вкажіть, як слід кваліфікувати умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю та способом, небезпечним для життя багатьох осіб, при перевищені меж необхідної оборони?Ганна, перебуваючи у психоемоційному стані зумовленому пологами, піддалася під вплив своєї свекрухи Олени і сильно здушила шию новонародженій дитині. Внаслідок механічної асфіксії дитина задихнулася....Озброєна фінками й кастетами організована група систематично вчиняла напади на громадян. Так, протягом лютого – березня 2020 року вони вчинили розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом та...Що таке корупційне правопорушення у розумінні Закону України “Про запобігання корупції”?К., маючи намір завдати фізичного болю А., вдарив його в обличчя, від чого А. впав. Під час падіння А. вдарився головою об край столу і від отриманого ушкодження помер за кілька хвилин. Як...