Питання до тесту:

Відредагуй уривок твору "Наприкінці робота ішла все гірше й гірше. Та коли син застромив лопату в пісок, щоб перевернути передостанню скибу землі, вона заскрипіла."

Варіанти відповідей на тест:
  • "Наприкінці робота ішла все краще й краще. Та коли син застромив лопату в землю, щоб перевернути передостанню скибу землі, вона зламалась."

  • "Наприкінці робота ішла все гірше й гірше. Та коли син застромив лопату в землю, щоб перевернути передостанню скибу землі, вона зламалась."

  • "Наприкінці робота ішла все краще й краще. Та коли син застромив лопату в пісок, щоб перевернути останню скибу землі, вона зламалась."

  • "Наприкінці робота ішла все краще й краще. Та коли син застромив лопату в землю, щоб перевернути останню скибку землі, вона зламалась."





Інші тести по цій темі:



Відредагуй уривок твору "Наприкінці робота ішла все гірше й гірше. Та коли син застромив лопату в пісок, щоб перевернути передостанню скибу землі, вона заскрипіла."Назвіть дійових осіб казки. "Найпотрібніша річ" (За А. Ісаакяном)Прочитай текст вголос 1 хвилину. Порахуй кількість прочитаних слів, познач. Дочитай до кінця та дай відповідь на питанняХИТРА ЛИСИЦЯ (За Гнатом Майстренком) Блукали ми якось із лісником і Павликом по...Прочитайте текст (цифри в дужках позначають номери рядків) і виконайте завдання Синє яблуко для Ілонки (1, 2) Сидить Ілонка біля хати така сумна, аж хустка на голові займається. Перед нею...Прочитайте текст (цифри в дужках позначають номери рядків) і виконайте завдання Синє яблуко для Ілонки (1, 2) Сидить Ілонка біля хати така сумна, аж хустка на голові займається. Перед нею...