Питання до тесту:

Який порядок відсторонення від виконання службових повноважень осіб, щодо яких складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією?

Варіанти відповідей на тест:
  • керівник органу, в якому працює особа, зобов’язаний своїм наказом відсторонити таку особу на строк не менше 2 місяців

  • керівник органу, в якому працює особа, вправі відсторонити таку особу до закінчення розгляду справи судом

  • керівник органу, в якому працює особа, зобов’язаний своїм наказом відсторонити таку особу до закінчення розгляду справи судом

  • законодавство забороняє відсторонення таких осіб





Інші тести по цій темі:



Яким є порядок відсторонення від виконання службових повноважень осіб, щодо яких складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, згідно із Законом України “Про...Який порядок відсторонення від виконання службових повноважень осіб, щодо яких складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією?Інспектор патрульної поліції зупинив водія легкового автомобіля за порушення правил дорожнього руху – проїзд на заборонний сигнал світлофора, відповідальність за яке передбачено ч. 2 ст. 122 КУпАП....Відомості щодо якої категорії осіб вносяться до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення?Яка ознака характеризує спрощене провадження у справах про адміністративні правопорушення?