Питання до тесту:

У потерпілого є рвано-різана рана в ділянці ліктьового згину. При обробці виявлена травма судинно-нервового пучка. Після освіження рани до видимих незмінених кукс зазначені структури мають дефект протягом 2 – 3 см. Ваші дії:

Варіанти відповідей на тест:
  • Мобілізувати кукси артерії і нерва в дистальному і проксимальному напрямках на 2 - 3 см, зігнути руку в ліктьовому суглобі на 150 - 120 град, зшити нерв, артерію кінець в кінець. Перев’язати вену, фіксувати кінцівку гіпсовою лонгетою

  • Перев’язати артерію і вену, кукси нерва лишити в тканинах

  • Перев’язати артерію і вену, відновити серединний нерв





Інші тести по цій темі:



У потерпілого є рвано-різана рана в ділянці ліктьового згину. При обробці виявлена травма судинно-нервового пучка. Після освіження рани до видимих незмінених кукс зазначені структури мають дефект...У потерпілого рвано-різана рана в ділянці ліктьового згину. При первинній хірургічній обробці виявлена травма судинно-нервового пучка: плечової артерії, серединного нерва і медиальної підшкірної...Потерпівший 33-х років під час падіння отримав поранення обличчя гострим предметом. Під час огляду виявлена рана до 1 см, з нерівними краями, навколо рани ділянки крововиливів. Зонд легко проходить...Хворий 45-ти років після падіння на скло звернувся зі значним травматичним ушкодженням лівої щоки, кровотечею. При огляді виявлена лінійна рана з рівними краями, помірною глибиною до 1 см. Який...У разі закритої травми живота необхідно: