Питання до тесту:

Завдання 51-56 мають по сім варіантів відповіді, з яких лише три правильні. Виберіть три цифри, що позначають правильні, на Вашу думку, варіанти відповіді. Порядок написання цифр значення не має.

До 2030 р. заплановано вдвічі збільшити кількість опріснювальних станцій у Перській затоці. Укажіть аргументи, якими скористаються екологи, прогнозуючи порушення рівноваги в екосистемі затоки.

Варіанти відповідей на тест:
  • знизиться рівень води вздовж узбережжя затоки

  • підвищиться солоність води в затоці

  • припиниться накопичування кам’яної солі на дні затоки

  • активізуються процеси руйнування берегів хвилями

  • зміниться кількість планктону у водах затоки

  • зникатимуть окремі види підводних мешканців затоки

  • поширяться типові для прісних водойм водорості





Інші тести по цій темі:



Завдання 51-56 мають по сім варіантів відповіді, з яких лише три правильні. Виберіть три цифри, що позначають правильні, на Вашу думку, варіанти відповіді. Порядок написання цифр значення не має. ...Прочитайте тексти (цифри в дужках позначають номери абзаців) і виконайте завданняТекст А Місто, у якому хотілося б жити (1) Енріке Пеньялоса, володар найвищої нагороди Венеційського...Прочитайте тексти (цифри в дужках позначають номери абзаців) і виконайте завданняТекст А Місто, у якому хотілося б жити (1) Енріке Пеньялоса, володар найвищої нагороди Венеційського фестивалю...Прочитайте тексти (цифри в дужках позначають номери абзаців) і виконайте завданняТекст А Місто, у якому хотілося б жити (1) Енріке Пеньялоса, володар найвищої нагороди Венеційського...Прочитайте тексти (цифри в дужках позначають номери абзаців) і виконайте завданняТекст А Місто, у якому хотілося б жити (1) Енріке Пеньялоса, володар найвищої нагороди Венеційського...