Питання до тесту:

«Німці, увійшовши до Києва, поводяться коректно, але як пани... Обиватель вважає, що справжніми господарями становища є німці, що здійснюється справжня окупація і що ми потрапили в остаточне ярмо... Українці грають сумну роль маріонеток, які привели до своєї країни іноземних поневолювачів…»

Автор документа, говорячи про «…маріонеток, які привели до своєї країни іноземних поневолювачів», мав на увазі керівників

Варіанти відповідей на тест:
  • Західноукраїнської Народної Республіки.

  • Української Народної Республіки періоду Директорії.

  • Української Народної Республіки доби Центральної Ради.

  • Української Соціалістичної Радянської Республіки.





Інші тести по цій темі:



«Німці, увійшовши до Києва, поводяться коректно, але як пани... Обиватель вважає, що справжніми господарями становища є німці, що здійснюється справжня окупація і що ми потрапили в остаточне ярмо......«Німці, увійшовши до Києва, поводяться коректно, але як пани... Обиватель вважає, що справжніми господарями становища є німці, що здійснюється справжня окупація і що ми потрапили в остаточне ярмо......«Німці, увійшовши до Києва, поводяться коректно, але як пани... Обиватель вважає, що справжніми господарями становища є німці, що здійснюється справжня окупація і що ми потрапили в остаточне ярмо......Що є неприпустимим в разі застосування системи соціального страхування, пенсійного забезпечення та соціальної допомоги задля забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у сфері...Що із перерахованого НЕ є рішенням ЄСПЛ у розумінні Закону України «Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини»?