Питання до тесту:

Прочитайте поезію Івана Франка та виконайте завдання 53-57

Як почуєш вночі край свойого вікна, Що щось плаче і хлипає важко, Не тривожся зовсім, не збавляй собі сна. Не дивися в той бік, моя пташко!

Се не та сирота, що без мами блука, Не голодний жебрак, моя зірко; Се розпука моя, невтишима тоска, Се любов моя плаче так гірко.

Поезію включено до збірки

Варіанти відповідей на тест:
  • «З вершин і низин»

  • «Зів’яле листя»

  • «Мій Ізмарагд»

  • «Давнє й нове»

  • «Із днів журби»





Інші тести по цій темі:



Прочитайте поезію Івана Франка та виконайте завдання 53-57 Як почуєш вночі край свойого вікна, Що щось плаче і хлипає важко, Не тривожся зовсім, не збавляй собі сна. Не дивися в той бік, моя пташко!...Прочитайте поезію Івана Франка та виконайте завдання 53-57 Як почуєш вночі край свойого вікна, Що щось плаче і хлипає важко, Не тривожся зовсім, не збавляй собі сна. Не дивися в той бік, моя пташко!...Прочитайте поезію Івана Франка та виконайте завдання 53-57 Як почуєш вночі край свойого вікна, Що щось плаче і хлипає важко, Не тривожся зовсім, не збавляй собі сна. Не дивися в той бік, моя пташко!...Прочитайте поезію Івана Франка та виконайте завдання 53-57 Як почуєш вночі край свойого вікна, Що щось плаче і хлипає важко, Не тривожся зовсім, не збавляй собі сна. Не дивися в той бік, моя пташко!...Тильною стороною строю називається.