Питання до тесту:

Під час падіння літака на авіашоу серед постраждалих виявилися дорослі і діти з механічними, термічними і комбінованими ураженнями. Всі знаходилися у стані психічного стресу. На полі в перші хвилини після катастрофи знаходиться тільки три бригади швидкої допомоги, які не могли надати допомогу всім постраждалим. Інші бригади підїжджали до автомобільної стоянки. Наданням першої медичної допомоги добровільно зайнялися ряд глядачів і працівників аеродрому. Яка тактика надання першої лікарської допомоги дітям стосовно черговості обсягу допомоги й евакуації.

Варіанти відповідей на тест:
  • Допомога надається у першу чергу в межах невідкладних заходів першої лікарської допомоги з подальшою евакуювати в лікувальні установи в першу чергу.

  • Допомога надається в залежності від тяжкості уражень незалежно від віку в межах невідкладних заходів першої лікарської допомоги з подальшою евакуацією в лікувальні установи в першу чергу.

  • Допомога й евакуація здійснюється в залежності від тяжкості уражень незалежно від віку в межах невідкладних заходів першої лікарської допомоги.

  • Перша лікарська допомога надається у першу чергу в повному обсязі з подальшою евакуювати в лікувальні установи в першу чергу.

  • Допомога надається у першу чергу, при відсутності загрози для життя після першої медичної допомоги, перша лікарська допомога не проводиться. Дітей негайно евакуюють у лікувальні установи.