Питання до тесту:

«Зелена картка» – це

Варіанти відповідей на тест:
  • страховий поліс цивільної відповідальності власників транспортних засобів, що визнається державами – членами міжнародної системи автострахування та у разі ДТП на території країн – членів системи, відшкодування збитків відбувається національним бюро країни, в якій сталася аварія.

  • страховий поліс цивільної відповідальності власників транспортних засобів, що визнається державами – членами міжнародної системи автострахування та у разі ДТП на території країн – членів системи, відшкодування збитків відбувається національним бюро держави Україна.

  • страховий поліс цивільно-правовій відповідальності власників транспортних засобів, що визнається державами – членами міжнародної системи автострахування та у разі ДТП на території України, відшкодування збитків відбувається національним бюро держави Україна.

  • страховий поліс цивільно-правовій відповідальності власників транспортних засобів, що визнається державами – членами міжнародної системи автострахування та у разі ДТП на території України, відшкодування збитків відбувається за рахунок національних бюро держав-членів.